Terbitan Baharu | Manisnya Komunikasi Bersulam Taqwa

Buku Manisnya Komunikasi Bersulam Takwa ini dipersembahkan secara santai berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis. Bermula dengan penjelasan konsep penting komunikasi, diikuti dengan kisah yang berhubung dengan komunikasi dalam masyarakat, dan seterusnya dilengkapkan dengan idea-idea berkaitan dengan perspektif Islam.

MANISNYA KOMUNIKASI BERSULAM TAQWA

Azlina Kamaruddin, 2020

ISBN 978-967-2363-10-1, RM25.00

Buku ini dapat membantu pembaca untuk mendapat satu kupasan maklumat tentang bidang komunikasi. Buku ini turut dibekalkan dengan fakta-fakta ilmiah berdasarkan kajian, ia berupaya memberi keyakinan kepada pembaca berhubung intipati yang hendak disampaikan. Bahasa yang digunakan mudah difahami dan menggunakan kosa kata yang boleh difahami oleh semua peringkat pembaca. Dengan contoh-contoh serta pengalaman hidup yang dikemukakan menerusi buku ini, ia membantu pembaca agar memahami idea-idea yang hendak disampaikan.

Buku ini sesuai untuk pelajar yang mengikuti bidang komunikasi, pendidikan, psikologi, kaunseling dan bidang yang berkaitan dengan sains sosial dan kemanusiaan. Selain itu, buku ini juga sesuai untuk bacaan umum kepada mereka yang berminat untuk memahami komunikasi antara manusia.

SUMBER : UUM PRESS

__________________________________________

Visit UUM Press Bookstore

Lot 8 & 9, Varsity Mall

Universiti Utara Malaysia

UUM Press

Universiti Utara Malaysia

06010 UUM Sintok

Kedah Darul Aman, MALAYSIA

Tel: +604 928 4835/4833

Fax: +604 928 4792

Website: http://uumpress.uum.edu.my

Universiti Utara Malaysia,
Kedah Darul Aman, Malaysia.

• Phone: +604 9285801 / 5803 / 5810 / 5813 / 5814

• fax: +604 9285804